Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Кратка анализа фактора банкрота неких електричних грејача за реакцију грејања
- Jul 18, 2017 -Кратка анализа фактора стечаја неког електричног котла за грејање

Тренутно су банкротића неких предузећа електричног котла за реакцију на електричну грејању, што је довело до банкрота неких предузећа.

1. Борите се против цјеновног рата и умрите. Кинеске компаније воле да се боре против ценовних ратова, посебно у прерађивачкој индустрији. Неки производи се цене по ниској цијени, али конкуренти ће гурати цене ниже. Због цјеновног рата и зачаране конкуренције, многа производна предузећа имају ниску профитну маржу и немају никакву могућност да изведу технолошке иновације. Резултат може бити само зачарани циклус кроз смањење цена како би задржао тржишни удео. У контексту великих надоградњи потрошача и прекомерне капацитете, предузећа и даље раде и тргују по ниској цени.

2. Растући трошкови рада. Трошкови рада су нагло порасли последњих година, а многе компаније за производњу се суочавају са годишњим притисцима зарада од 15% годишње, док цена производа није порасла. Већина производних предузећа је сманила своје особље, али још увијек нису имуне на повећање трошкова. И постоји широко присутно присуство директора који воде запослене да скупљају брод, који могу брзо зауставити производњу. Штавише, квалитет рада радника у Кини се до сада није побољшао. Многи "млади људи после деведесетих година" нису спремни да уђу у фабрику, па чак виде и белог косе старца на линији склапања. Земља је дуго занемарила образовање техничара, непоштовање квалификованих радника и стварање експлицитних и скривених трошкова рада.

3. Колатерал је убијен. У раним данима кинеске производне индустрије, многи су били у селу или у граду, а међу њима је било доста веза. Осим тога, у процесу пословања, укључени су власници предузећа и власници предузећа, а једна од последица овога је узајамна гаранција. Било је то битко као битка црвеног зида у борби црвеног зида, брод који је запаљен, електрични котао за грејање и сви нису могли да воде. Конкретно, након четири трилиона фискалних стимулативних планова, покреће кредитирање пословних банака, охрабрује их да гарантују једни друге, а локална самоуправа локалној економији и запошљавању, нека предузећа такође користе различита средства како би гарантовале проблематичне фирме, резултати био је доле. У окружењу вишка капацитета, банке су почеле да исцрпавају зајмове, убивши неке од компанија које су иначе биле здраве.

4. Трансформација не одлаже временом. Кеттле за реакцију електричног грејања и тако даље традиционални проблем прекомерне производње је веома озбиљан, неки предузећа без благовремене трансформације, тако да ће бити у крутом мору жестоке борбе, не могу себи приуштити трошкове постепене депресије и на крају умрети. Заправо, традиционална трансформација производње и надоградња простора је веома велика. Као што је то случај са неким предузећима за више подручја професионалног развоја, неке компаније ће напустити производе са ниском маргином и фокусирати се на производе високе маргине, кинески производни сектор разлике није такозвани "интернет +", већ техничка иновација имплементације замена увоза. У овом процесу, трансформација производних предузећа захтева пуно посла. Ако спољно окружење погорша, резултат ће бити елиминисан.

Купац пре него што бира електричну грејачку реакциону воду да би се прво осврнуо на набавку сврхе опреме за реакциону воду и прибор за материјал, онда размислите о њеној цени, а сада погледајте одабир и купите основне захтјеве електричног котла за гријање на реакцију уопште као што су: електрични котао за грејање, електрични котао за грејање

1. У којој индустрији сви знају исти котел за реакцију, који се разликује у хемијској индустрији и захтевима који се користе у прехрамбеној и фармацеутској индустрији. Површински третман је очигледна карактеристика. Цене су природно различите. Кеттле за реакцију електричног грејања, кухало за реакцију електричног грејања

2. Избор делова реакционог котла. Сва додатна опрема на списку треба да означава бренд, материјал, поријекло, тип и количину. Такође је напоменуто: на пример, мерач течности на стаклени цеви се мења на дигитални показивач нивоа екрана. Нека клијенти знају тачно који додатни прибор користе и не могу испунити захтеве.

3. Унутрашњи притисак, мотор и брзина. Избор дебљине челичне плоче и разлика у погону мотора у котлу за реакцију електричног грејања чине значајан проценат у цени.