Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Кухало за реакцију електричног грејања мора бити извршено након куповине од 4:00 за припрему
- Aug 09, 2017 -

Кеттле за реакцију електричног грејања мора се урадити након куповине од 4:00 за припрему
Након куповине електричног котла за грејање за припрему неопходних препарата: Реакција на електрично грејање Главни проблеми у котлу су јама, изградња базена, набавка хладне и суве машине компресора, спремна за напајање и кабловску мрежу. У исто време да се договоре за подизање посла.
① питоградња треба обратити пажњу на базу у истом нивоу, основно оптерећење је врло велико, углавном копати више од 1,4 метра, залијевање базе са доњег метра од 1 метар, најбоље услове за прикључивање неког челика, базен 1,8 метара Дубоко, обратите пажњу на угао да бисте урадили анти-филтрирање.
② Према волумену електричног грејача за реакцију за грејање за конфигурисање хладног и сувог компресора ваздушног компресора, обратите пажњу на набавку са даљинским аутоматским управљањем ваздушног компресора.
③ У складу са електричним грејањем реакција кеттле сендвич линије спецификације моћи да конфигуришу дистрибуцију ормара и кабела да би се осигурало да кабловски приступ опреме контрола ормарића;
④ Реакција електричног грејања Котао за подизање да би изабрао тежину подизања за електрични грејни реакцијски грејач 1.5 кг већа од крана. Ако радионица не може да ради кран, истовремено је у вратима радионице истоварена професионална руковања са великом транспортном компанијом у електричном Кухало за реакцију на грејање Да би радио пре и после средине базе и електричног котла за реакцију електричног грејања пре и после средине поравнања основе.
Кухало за реакцију електричног грејања се обично користи за реакцију материјала, мешање, дестилација, хлађење, мешање, алкилација, сушење, нитрификација, полимеризација, кондензација итд. Постоје нерђајући челици, угљенични челици, композитни материјали, материјали обложени стаклом; Реактор и реактор притиска атмосферског притиска два случаја, тако да употреба електричног грејача за реакцију грејања мора да разуме услове коришћења и мере предострожности.
Услови коришћења реактора
1. Максимални радни притисак: притисак у лонцу ≤ номинални притисак лонца; притисак јакне ≤ потпорни јакни називни притисак;
2. Максимална радна температура: дизајн употребе температурног опсега;
3. Проверите одговарајуће отварање и затварање вентила, као што је затварање краја вентила, отворите вентил вентилатора за хлађење.
4. Користите медије: Дизајнирајте употребу медијског опсега;
5. Лубриканти за редукцију: летњи 50 # уље, зима 20 # 30 # уље; контрола нивоа уља у огледалу 1 / 3-2 / 3.
Мере предострожности пре употребе
1. Треба проверити све сигурносне додатке као што су: термометар, манометар, сигурносни вентил, експлозиви и други сигурносни додаци неоштећени;
2. Проверите вентил за материјал, процесни вентил цевовода је у жељеном положају, вентил је нетакнут; приступни прикључак је пропуштен, запечаћен.
3. Да ли редуктор, механичко заптивање и други ниво уља и уља задовољавају захтеве.
Кухало за реакцију електричног гријања има карактеристике брзог загревања, отпорности на високе температуре, отпорности на корозију, хигијене, без загађења животне средине, нема потребе за аутоматским загревањем бојлера, једноставним за употребу итд. Лож уље унутар јакне загрева електрични грејни штап, температуру, а затим и уређај за контролу температуре да контролише електрично грејање како би се помогло периоду константне температуре. Да ли је апсорпција напредне технологије у земљи и иностранству заснована на успешном развоју нових производа, који се широко примењују у медицини, хемикалијама, прехрамбеним намирницама, природним зачинима, прехрамбеним адитивима, индустрији лаке индустрије и другим индустријама.
Састав електричног котла за реакцију грејања састоји се од тела котла, горњег и доњег краја, оригиналног измењивача топлоте, унутрашњег дела, система мешања и система управљања. Мешање и заптивање електричног котла за гријање су компликованије и битан у производњи Материјал електричног котла за реакцију електричног грејања одређује се у складу са техничким захтевима, као што су материјална ситуација, стање притиска и други стандарди који се користе у индустрији примене.