Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Функција и карактеристике магнетског котла за реакцију високог притиска
- Sep 11, 2017 -

Функција и карактеристике магнетског високотактног котла за реакцију
Карактеристике и карактеристике
Магнетни високотлачни котел за реакцију је контејнер за реакциону воду, углавном са главним институцијама и научноистраживачким институцијама, може се разумети као Реакцијски котлић од контејнера од нерђајућег челика, према загревању, испаравању, хлађењу и ниском брзом мешању различитих процеса захтеви, конструкцију и дизајн параметара контејнера. Магнетни високотлачни котел за реакцију мора бити у строгој сагласности са одговарајућом стандардном обрадом, тестирањем и тестирањем.
Магнетна високотлачна реакција Струја чајника
Магнетни високотлачни реактивни реактивни производни систем углавном отвореног типа Реактивни чајник, отворени заварени прирубник Реактивни чајник и затворени котел за реакцију
Три категорије
Магнетни високотлачни реактивни чајник из тела котла, горњи и доњи крај главе, мешалица, грејна (хлађење) јакна, изолациони слој, носачи за пренос и пренос, заптивка вратила и друге компоненте.
Максимални притисак високог притиска магнетског притиска Реактивни корисници, захваљујући производном процесу, условима рада, поклопцу, цеви процеса отварања, типу мешања (са лопатицом, сидром, кутијом, спиралом, итд.), Тип носача ) и уређаја за заптивање и других различитих захтева, с тим да компанија може да контактира, према захтевима купца, за пројектовање и производњу.
Мали котлић за реакцију са високим притиском у хемијским и хемијским реакционим котловима треба да раде у условима високе температуре, за различите начине грејања реактивне воде, грејање воде, топло парно грејање, друго грејање медија, електрично грејање и друге опције.
1, загријавање воде: температура није висока када се користи, систем грејања се дели на отворене и затворене две. Састоји се од регулатора циркулационе пумпе, судопера, цеви и регулационог вентила. Када се користи вода под високим притиском, механичка чврстоћа опреме је висока, вањска површина реакционог чајника је заварена до змије, а размак између завојнице и котла је Термална отпорност реакционог котла и топлота ефекат трансфера се смањује.
2, грејање вруће грејања: Температура загревања Реактивне воде за кухање испод 100 ℃, може се користити за загријавање паре при атмосферском притиску; Распон 100 ~ 180 ℃ са засићеном паром; када је температура котла за реакцију већа, можете користити пару прегрејану на високи притисак.
3, Реакцијски котличић са другим грејањем медија: Ако процес захтева да Реактивни чајник треба да ради на високим температурама или да избегава коришћење високог притиска, други медији се могу користити за замену воде и паро, као што су минерално уље (275-300 ° Ц) (тачка кључања: 258 ° Ц), растопљена со (140 до 540 ° Ц), течно олово (тачка топљења 327 ° Ц) и слично.
4, мала електрична грејача високог притиска Реактивни електрични грејач: жица отпорности заварене у изолационом слоју Реакционог котла или уграђена у реакциони котличић са одређеног растојања на ади-изолатору, тако да је формирана жица отпорности и тело реакције котла између мале празнине. Коришћење првих три метода за добијање високе температуре је неопходно у телу котла на додатној јакни, због величине промене температуре, тако да јакна и шупље котличица поднесу температурним променама у температури и стресу. Употреба електричног грејања, опреме, лагане и једноставне, лако се подешава температура, а не пумпе, пећи, димњаци и други објекти.
У друштвеном животу, хемијски производи су неопходни и незаменљиви. Међутим, реактивни чајник од нерђајућег челика у производњи сировина, интермедијара и чак самог производа је запаљиве, експлозивне, лако корозивне супстанце, већина производње у високој температури, ниске температуре, високи притисак, велика брзина, токсичност, корозија и друго оштри услови кроз хемијске реакције Котлови и материјали Од транспорта за довршетак процеса континуалног рада, процесних цевовода и котла за реакцију лако се формирају експлозивне мјешавине и подручје производње извора паљења, уз опасност од пожара и експлозије.
Прво, офф дизајн пожарног реактора
Пропуштање опреме и други узроци пожара често потичу у фази пројектовања, тако да је веома важан посао у фази пројектовања ватре. Пре свега, дизајн, избор, одабир, изглед и уградња реактивног котла треба да буду у складу са националним нормама и стандардима. Строги дизајн и царињење, према карактеристикама различитих процеса, избор одговарајуће високе температуре или ниске температуре, отпорност на корозију, како би се задовољиле потребе притиска материјала, употреба напредне технологије за производњу и уградњу, врши ригорозну ватрогасну ревизију и строго пуштање у рад и прихватање.
Друго, имплементација врућег рада ради спречавања мјера
1, уклоните и однесите. Где год је то могуће, уклоните опрему, цијеви и њихову додатну опрему са главног тијела уклањањем ватре из главног подручја премјештањем ватре у подручје ватре и премјештањем на сигурно мјесто. Оригинално место.
2, изоловани поклопац. Биће топла опрема, цевоводи за реакциону воду и њихова додатна опрема и припадајући оперативни систем за ефикасно изоловање, као што је у цевоводу за прикључивање слепе плоче, плус глава или уклањање цеви и других метода, изолованих од запаљивих и експлозивних материјала и медија Гас у врућа радна тачка.