Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Како се сервисира чај за реакцију?
- Jun 30, 2017 -

Како се сервисира Реактивни чајник?
(1): Реактивни чајник треба уградити у захтеве за експлозијом у оперативном простору високог притиска, опремљеним вишеструким кантама за реакцију треба поставити одвојено, свака између примјене одвојеног сигурносног зидног вијка, простор би требао бити Постоје канали и излази који воде споља, када би присуство експлозивних медија требало да обезбеди да опрема буде добро проветрена.
(2) Након распакивања опреме, Реактивни чајник провјери опрему за оштећења, према моделу опреме према структури опреме ће се инсталирати резервни дијелови у складу са листом за паковање да се очисти. Начин загревања Ако се загревају лож уље, молимо вас да пратите употребу температуре за куповину одговарајућег модела уља за пренос топлоте (Напомена: уље за пренос топлоте апсолутно није дозвољено да садржи воду) да се придружи, када се горњи део јакна која отвара уста и јакну у горњем делу уља Отворите отвор кроз отвор за резервоар за гориво до резервоара за уље до уља када се уље може након умирања вратити уље да не би дошло до притиска да се произведе притисак.
(3) тело котла, Инсталација и заптивање поклопца реактора: тело котла и поклопац котла са поклопцем или површином конуса са кружном површином линије, притиском главне матице тако да се притисну један према другом да би се постигао добар заптивни ефект , затегните матицу. Мора бити дијагонално симетрична затезна вишезвучна завојница, једнако сила, не дозвољава покривач котла на страну нагиба, како би се постигао добар заптивни ефекат, затегните главну навртку не би требало да пређе одредбе затезни момент 40 ~ 120Н.М опсег, како би се спречило заптивање Површине су дробљене или преоптерећене, површина за заптивање треба посебно бринути, пре сваке инсталације са релативно меком папиром или тканином за чишћење и спуштање површине заптивача, уз посебну пажњу тело котла, површинска оштрица покривача котларнице, ако се може користити више од 10.000 пута, може се постићи оштећење површине површине, потреба за поновним поправкама, како би се постигао од перформанси заптивања, уклоните поклопац котла треба полако подићи и спустити поклопац котла како бисте спречили тело котла и поклопац између површине за заптивање. Ако је заптивка заптивка заптивке (ПТФЕ, алуминијумска подлога, бакар подлога, азбестна подлога итд.), Притиском главне навртке моћи ћете постићи добар заптивни ефекат.
(4) постављање вентила, манометара, сигурносних вентила притиском позитивне и негативне навртке, односно постизања ефекта заптивања, повезивање две површине заптивног лука не сме бити у односу на ротацију свих вијчаних конектора у монтажа, мора бити премазана мазивом или уљима за помирење графита, како не би убијали. Употреба вентила: Реакција Заптивен ланац игле за вентилатор за котловницу, само лагано окрените иглу вентила, притискајући заптивну површину која може постићи добре перформансе заптивања, забранити превелику силу, како не би оштетила површину заптивања.
(5) Након што је опрема инсталирана, уносите одређену количину азота у трајању од 30 минута да бисте проверили цурење. Ако постоји цурење, молимо вас да користите филтер сапуна да бисте пронашли цев, цурење млазнице, сазнајте затезање гаса, провјерите притисак на азот да бисте осигурали да никакво цурење не почне исправно радити.
(6) када хлађење хлађењем, воду може да се охлади помоћу расхладног намотаја, да би се забранила брзина хладноће, како би се спречило прекомерно температурно оптерећење, што је резултирало у хладњачу, пукотинама тела котла. Радити када температура котла прелази 100 ° Ц, магнетна мешалица и водокотлића покривача воде би требало да се проводе кроз расхладну воду како би се обезбедило да температура воде буде мања од 35 ℃, да се не би деагнетизовала магнетом.
(7) сигурносни уређаји: употреба ортодонтских метала, израђених од нерђајућег челика, у складу са националним стандардима ГБ567-89 "израда техничких услова за експлозију метала", фабрика је тестирана, а не може се прилагодити. Ако је експлодирало, потребно је замијенити Реакцијски котлић, период замјене кориштењем јединица у складу са стварним стањем јединице како би се утврдио да притисак пескарења прелази притисак пуцања, а не пражњење треба замијенити, често користити најбоље више од 80% доњег граничног притиска, Замена треба обратити пажњу на руптуру конвексне површине горе.
(8) након завршетка реакције, прво хлађење хлађењем, а затим гаса котла кроз цевовод испражњен споља, тако да је притисак унутар котла до нормалног притиска строго забрањен рушењем, а затим главном вијак, симболички ослободјени навртак Уклоните, а затим пажљиво уклоните поклопац (или подигните поклопац) на држачу, процес истовара треба посветити посебну пажњу како бисте заштитили површину заптивке.
(9) чишћење котла: завршетак сваке радње са раствором за чишћење (употреба течности за чишћење треба пажљиво избјећи корозију главног материјала) како би се уклонило тело котла и остатке заптивне површине треба очистити и чисти , није дозвољено користити чврсте материјале или површинске предмете за чишћење.