Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Како спречити пуцање у процесу заваривања електричног грејања
- Oct 20, 2017 -

Како спречити пукотине процеса заваривања електричног грејања
Реакција на електрични грејање Процес и спецификације котла, употреба велике струје, брзо заваривање, једнопластно заваривање, равна линија, итд., Лако доводе до мера за поступак заваривања, доводе до врућих пукотина. Због тога, када услови дозвољавају, треба покушати да употребимо мала струја, вишеслојно заваривање, како би се смањила тенденција врућих пукотина. Структура заваривања веће крутости радног предмета, често коришћена метода предгревања.
Реакција електричног грејања Предгревање котла с једне стране може смањити брзину хлађења, успорити напетост затезања која се ствара у процесу хлађења, с друге стране такође може побољшати услове кристализације, смањити хемијску и физичку хетерогеност. Температура предгревања зависи од хемијског састава и структурне крутости челика. Што је већи садржај угљеника у челику, што је више легирајућих елемената, већа је радна чврстоћа, то је потребна већа температура предгревања.
Кухало за реакцију електричног грејања захваљујући високом радном притиску, притисак унутар резервоара генерише се хемијском реакцијом или порастом температуре, флуктуацијом притиска, а понекад и нестабилним радом, изненадно повећање притиска може неколико пута прекорачити нормални притисак, тако да Већина грејача за реакцију електричног грејања је посуда под притиском, која строго спречава појаву пукотина.
Ефективно на реакцији електричног грејања. Контрола брзине котла може учинити бољи, дизајн је како то учинити.
Реакција електричног грејања Прикључивање котла је углавном састављено од снажне унутрашње и спољашње магнетне комбинације, али средина са притиском дистанчног уређаја; а миксер је серво мотор помоћу спојнице за вожњу, серво мотора брзином ефективне контроле и коначно до брзине мијешања сврхе униформе; јер ће се одстојник уградити на брзину завојнице, када је тело мешалице и магнетни прстен у ротацији, брзина завојнице. То ће произвести велики број индуковане електромоторне силе, а ова електромоторна сила и брзина мешања одговара једна другој, када је потенцијал директно до брзине површине када се брзина може рефлектовати у мешању.
На склопу електронских компоненти у основи се постављају у исту блокску плочу, користећи двоструки затворени управљачки систем, са добром стабилношћу и могућностима спречавања интерференције, али такође има ограничену брзину и прекорачење струје и друге функције заштите, ефикасно је постигао ефекат контроле мијешања.
Електрични котао за грејање је сада најпопуларнија, али и најчешће коришћена хемијска опрема, веома је погодна за чишћење, процес одржавања је погоднији, тако да је електрични грејач за реакционирање грејања постао велики бизнис Први избор.
Реакције електричног гријања Параметри котла су различити, онда цена свакако није иста. Кувар за електрични грејач за грејање је састављен од поклопца, тијела за посуду, мешалице итд., Врло је погодна за материјал који се мијеша, меша и слично. Уопштено пре употребе првог електричног котла за грејање за проверу неких уређаја, као што су мерачи манометра, термометри итд., Али и да проверите да ли цевовод пропушта. У процесу обраде чврстог материјала, будите сигурни да радите пажљиво, како не би оштетили електрични грејни котел за реакцију на струју.
А сада тржиште које нуди електрични грејач за реакцију грејања је такође различито, а његова цијена се углавном заснива на величини котла за грејање, параметара итд. Са развојем савременог друштва, електрични котао за реакцију електричног грејања у садашњем друштву који је заузимао положај, све је важније, у многим подручјима је потребан електрични котао за грејање, који у хемијској индустрији, уље и тако даље неке области, електрично гријање Реакцијски чајник постао је неопходан део. Постоји много фактора да се утврди цена електричног грејача, углавном волумен, материјал, притисак је главни пројекат, постоје и неке друге посебне потребе.