Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Реакцијски котли брзо добијају високу температурну методу рада
- Sep 20, 2017 -

Реакцијски котли Брзо добијате високотемпературни начин рада
Високотемпературни котел за реакцију у хемијској, хемијској реакцији мора да ради под високим температурама, за различите методе грејања на реакцији топлотне воде, грејање воде, топло парно грејање, друго грејање медија, електрично грејање и друге опције.
1, загријавање воде: температура није висока када се користи, систем грејања се дели на отворене и затворене две. Отворите најлакше, састоји се од циркулационе пумпе, судопера, регулатора цеви и регулационог вентила састављеног од воде под високим притиском, захтевима механичке чврстоће уређаја, заваривањем површинске заваривачке заваривачке мреже змије, змајем и котом зида кетлица, што резултира у реакционом чајнику повећава отпорност на топлоту и смањује ефекат преноса топлоте.
2, грејање вруће паре: Реакција Температура загријавања воде испод 100 ℃, може се користити за загријавање пара или мање; Распон 100 ~ 180 ℃ са засићеном паром; када реакцијски чајник има вишу температуру, можете користити пару прегрејану на високи притисак.
3, Реакција Котао за гријање са осталим медијима: Ако процес захтева да Реактивни чајник треба да ради на високим температурама или да се избегне коришћење високог притиска, може се користити други медиј уместо воде и пара, као што је минерално уље 275 ° Ц до 300 ° Ц) (тачка кључања: 258 ° Ц), растопљене соли (140 до 540 ° Ц), течно олово (тачка топљења 327 ° Ц) и слично.
4, ново Реакционо котловско електрично грејање: жица отпорности завијена у реакционој реакцији изолационог слоја котла или постављена у реакциону реакциону воду од ад хоц изолатора, тако да је жица отпорности и тело котла Реацтион Кеттле формирана између великог размака простора. Коришћење првих три метода за добијање високе температуре је неопходно у телу котла на додатној јакни, због величине промене температуре, тако да јакна и шупље котличица поднесу температурним променама у температури и стресу. Употреба електричног грејања, опреме, лагане и једноставне, лако се подешава температура, а не пумпе, пећи, димњаци и други објекти.
Реакцијски чајник је контејнер за физичке или хемијске реакције. За тело котла, поклопац котла, јакна, мешалица, мењач, уређај за заптивање вратила, подупирач и друге компоненте. Форма за мешање обично има тип сидра, тип лопате, турбо тип, тип притиска или тип рама. Метода хлађења за хлађење јакне и реакцију Хлађење хлађења кеттле, мешање облика оштрице и тако даље. Носиво седиште са лежајем за подупирач или ухо и тако даље. Брзина преко 160 о / мин требало би да користи редуктор зупчаника.
Хајде да погледамо како радити Реактивни чајник:
1, пре употребе Проверите реакцију са цевима и вентилима за реакциону воду, како бисте осигурали усаглашеност са условима материјала пре напајања.
2, проверите мотор мијешања, редуктор, заптивач машине, итд. Су нормални, ниво редукције редуктора је одговарајући, снабдевање водом за хлађење воде је нормално.
3, како би се осигурало да нема ненормалних околности, почети мешање, према одредбама количине материјала у материјал. Више од 10м3 реакционог котла или мешати лежај под реакционим чајником стриктно је забрањено коришћење ваздуха, како би се осигурало да доњи лежај потопи у површину течности, пре отварања мешања.
4, стриктно спровођење оперативних процедура, обратите пажњу на температуру и притисак Реакционог Котла и притисак јакне Реацтион кеттле, строго је забрањена превелика температура и надпритисак.
5, процес реакције, треба обавити обилазак инспекције, установио је да се проблем треба рјешавати благовремено.
6, ако је феномен прекомерне температуре, одмах хлађење воде. Температура после хлађења треба да буде у складу са захтевима процеса реакције котла.
7, ако феномен надпритиска, одмах треба отворити вентил за отпуштање издувног вентила.
8, у случају нестанка струје, треба зауставити храњење, отворити вентил за вентилацију, водено хлађење. А остатак текућине за чишћење Реацтион Кеттле чистити, затворити доњи вентил, доводни вентил, у вентил, испусни вентил и тако даље.