Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Осам основних структура и принципи измјењивача топлоте
- Jun 30, 2017 -

Осам основних структура и принципа измјењивача топлоте
1, кућиште котла, поклопац котла за кретање топлоте израђен од обраде од нерђајућег челика 1Цр18Ни9Ти, кућиште котла топљења кроз навој и прирубнички прикључак, поклопац котла је поклопац тијело, оба са ободном униформом главног вијака, споја за навртање навртке.
2, главна заптивка аутоклава са двоструким заптивачем типа А, у остатку тачке заптивања користе се кружна површина и равнина, површина лука и кружна површина линије у контакту са заптивачем, измјењивач топлоте зависи од површине контакта високе прецизности и завршне обраде, како би се постигао добар заптивни ефекат.
3, тело котла за топлотни измјењивач је опремљено с језгром пећи с силицијум-карбидним пећима, хабањем жице електричних пећи у језгру пећнице, измјењивачем топлине крај љуске са љуштне стране доњег пирсинга, кроз жичани кабел, гумени кабел и контролер повезан.
4, поклопац грејача топлотног измјењивача са мерачем притиска, сигурносним уређајима за пражњење мембране, вентилима за пару, температурним сензорима итд., Измјењивач топлоте да би се држао у реакцији унутар котла, прилагодити пропорцију медија у реактору и осигурати сигурност операција.
5, спајање је углавном јака магнетна сила пар унутрашњег и спољног магнетног прстенастог састава, средина притиска дистанчника. Мешач измјењивача топлоте управља погоном помоћу склопке. Контролишите брзину серво мотора, можете постићи сврху контроле брзине мешања.
6, горњи део цевчице са брзим завојницама, чак и у једном од миксера и унутрашњег окретања, брзина завојнице ће произвести индуковану електромоторну силу, потенцијал и брзина мешања која одговара потенцијалу испорученом тахометру, може показати мешање Брзина ротације.
7, магнетна спојница топлотног измјењивача и измјењивач топлоте између поклопца котла са јакном за воду за хлађење, када би радна температура требала бити виша када је вода за хлађење и магнетна температура превисока и демагнетизација.
8, са лежајевима од нерђајућег челика 1Цр18Ни9Ти или електричним графитом високе чврстоће, отпорношћу на хабање и дугим циклусом одржавања.
Широко се користи у нафти, хемијској индустрији, гумама, пестицидима, бојама, медицини, прехрани, хемијској индустрији и тако даље. Широко се користи у многим областима као што су нафта, хемијска индустрија, гума. Неопходно је довршити процес вулканизације, нитрификације топлоте, хидрогенизације, алкилације, полимеризације и кондензације. Потребно је користити уређај за мешање за процес физичког мешања, као што су грејање, хлађење, екстракција течности и апсорпција гаса. Како би добили добар ефекат, а купци могу дизајнирати, обрађивати изван измјењивача топлоте.