Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Дискутован је метод одржавања и грешке у анализи грејача за реакцију
- Jul 18, 2017 -Разговарано је о методу одржавања и анализи грешака Реакционог чајника

Реактор је контејнер од нерђајућег челика који садржи физичке и хемијске реакције, што је функционални уређај дизајниран према релевантним функцијама реакционих услова. Може постићи процесне захтеве за загревање, испаравање и хлађење ниских и високих брзина мешаних функција, играју важну улогу у великом броју хемијске производње, тако да Реактивни чајник свакодневног одржавања и одржавања, руковање и одржавање отказа Реацтион Кеттле треба бити пажња. У светлу радног окружења у реакционом кухињом, анализом процеса, нагласите на Реактивни чајник рутинског одржавања и коришћења дневног распада домаћег задатка за реакцију и уведите специфичан метод третмана неуспјеха.

И. рутинско одржавање и одржавање реакционог чајника

(1) примену Реацтион Кеттле

Реактивни чајник је важна опрема у индустријској производњи, њен материјал према славе моду производње, производњу различитог правца и различитог, углавном имају угљен-манганов челик, нерђајући челик, композитни материјал од легура цирконија, као што је главни материјал, углавном је дат приоритет са материјалом од нерђајућег челика. Примена нерђајућег челика Реацтион Кеттле се широко користи у петролејским, хемијским, гумарским, пестицидним, бојама, медицинским, прехрамбеним и другим производним процесима. Истовремено се може применити и на све врсте научних истраживања, истраживање и развој експеримента и рад на пројекту, који се користе за завршетак хидролизе, неутрализације, кристализације и испаравања, дестилације, складиштења, алкилације, хидрогенизације, кондензације и полимеризације, грејања мешани, велики број процеса, као што је реакција константне температуре, може се користити производи који задовољавају разноврсну производњу. Притисак реакционог чајника у реакционом процесу ограничава основну структуру реакторске посуде, а производни процес мора бити обрађен, тестиран и тестиран у строгој сагласности са прописаним стандардима. Према другачијем производном процесу, условима рада, захтев за Реактивни чајник је другачији, дизајн структуре реактивне воде и параметара конструкције су различити, стил стила реакције је различит, па контејнерска опрема Реацтион Кеттле припада мети . Реакциони чајник је интегрирани реакциони суд који функционише на функцији реакторске структуре према реакционим условима. Конкретно, од почетка исхране, реакција на коначно пражњење, у стању је да формирају висок степен, аутоматизацију комплетних добрих предефинисаних корака реаговања, и повезане у процес реакционе температуре, притиска и механичке контроле (експлозија, мешање, итд.), укључујући концентрацију реактаната и производа итд., сви требају важне параметре према строгој регулацији.

(2) Реактивни чајник свакодневно одржавање свих машина и опреме треба да буде научно и разумно одржавање и одржавање, да би био бољи рад, служио производњи и животу, као важна опрема у хемијској производњи Реактивни чајник није изузетан Такође, потребне су и ефикасне мјере одржавања, чинећи то одличним перформансама. Можемо бити комбинација методе ненеструктивног тестирања за одржавање, неудобно тестирање је од суштинске важности за индустрију, развој индустрије и ефикасне методе детекције, једно од неудрушивих испитивања односи се на штету или не утиче на функционалне перформансе детектованог објекта, проверити коришћење перформансе тестног објекта метод испитивања у одређеној мјери одражава државу или индустријски ниво индустријског развоја, то је био значај друштвеног признања. У свим индустријским индустријским производима, температура реактора, притисак и разумна контрола мешавине су пресудни, јер само машина има добре перформансе како би учинио функцију Реацтион Кеттле боље. Истовремено, свакодневно одржавање и одржавање реакционог чајника може се ојачати, а стопа неуспјеха чаше за реакцију може се смањити, избјећи непотребне несреће